15.5.2016

4. Konferenca o razvoju kadrov

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije v sodelovanju s Službo vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko pripravlja 4. konferenco o razvoju kadrov. Tudi letos bo potekala kot dvodnevni dogodek – 25. in 26. maja v Kongresnem centru Thermana v Laškem.

Konferenca je namenjena direktorjem, kadrovskim delavcem, strokovnjakom s področja gospodarstva, trga dela, zaposlovanja in izobraževanja.

V prvem modulu: Starajoča se družba, starejši zaposleni – izzivi in priložnosti boste izvedeli, kako navduševati starejše zaposlene, da bodo ostali dlje časa aktivi in prenašali znanja na mlajše generacije. V drugem modulu: Z inovativnostjo v produktivnost bomo govorili, kako lahko s sodelovanjem zaposlenih rastejo nove ideje in inovacije, ki vplivajo na produktivnost podjetij, v tretjem modulu: Moja prihodnost, moja odgovornost? pa bo beseda tekla o tem, kakšne sposobnosti bi morali imeti posamezniki, da lahko uspešno poskrbijo za svojo karierno pot.

Drugi dan  bodo potekale štiri delavnice, ki bodo ponudile praktična znanja za boljše sodelovanje. Vsa mesta so že zasedena.

Program konference najdete tukaj.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, najkasneje do petka, 20. 5. 2016. Udeležba na konferenci je brezplačna.

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.