3.12.2021

December – mesec robotike in industrije 4.0

Koledar dogodkov Decembrsko dogajanje (od 27. novembra do 22. decembra 2021) je namenjeno tako strokovni kot splošni javnosti. Med več kot 30 dogodki bo del dogajanja namenjen srednješolcem, študentom, in mladim raziskovalcem, prav tako pa bogato dogajanje v Digitalno središče Slovenije vabi tudi mlade podjetnike, podjetja, organizacije oz. njihove predstavnike iz Slovenije in Evrope. Celotno dogajanje bo hibridno; na voljo bo tako v Digitalnem središču Slovenije v ljubljanskem BTC-ju kot na daljavo.

Bogat program meseca decembra pod okriljem SRIP Tovarne prihodnosti (SRIP ToP) v koordinaciji programskih vodij Simone Knežević Vernon (TECOS) in doc. dr. Igorja Kovača (Institut “Jožef Stefan”), v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), SPIRIT Slovenija, javno agencijo, DIH Slovenije ter družbo BTC.

Dvostranske sestanke v obdobju od 29. novembra do 20. decembra bo organiziral Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu “Jožef Stefan”. Večina predavanj in delavnic, razen dogodkov za otroke, bo v angleškem jeziku. Zaključek decembrskega dogajanja v Digitalnem središču Slovenije bomo pospremili z brošuro v angleškem jeziku.

Več o vsebini Decembrskega dogajanja na: TECOS – December – mesec robotike in industrije 4.0

 

Od 29. novembra do 18. decembra so mogoče prijave za dvostranske sestanke Industrija 4.0 in Robotika, ki bodo 7. in 20. decembra 2021 na daljavo.

Prijavite se na vsak dogodek posebej, dogodkov se lahko udeležite v Digitalnem središču Slovenije (osebna prisotnost) ali na daljavo (virtualna udeležba). Dogodki so brezplačni, prijava je obvezna.

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.