16.4.2019

MEGA NATEČAJ za študente

TPV je eden vodilnih razvojnih dobaviteljev, delujoč na globalnem trgu avtomobilske industrije. Zaupajo jim najzahtevnejši proizvajalci vozil najprestižnejših blagovnih znamk kot so BMW, Mercedez Benz, Volvo, Rolls Royce, Jaguar, Land Rover, Renault idr. Za njih razvijajo produkte, ki pomembno vplivajo na vozno dinamiko, varnost, ekološkost in udobje pri vožnji. Razvijajo in ponujajo tudi module za pametne tovarne (avtomatsko vodena vozila, robot-ski sistemi, 3D računalniški vid idr.)

V letošnjem letu TPV Group praznuje 30 let delovanja. Za 30 dni enemu študentu ali študentki ponujajo VIP vstopnico v svet avtomobilske industrije. Izbrani študent bo za 30 dni postal POMOČNIK DIREKTORJA RAZISKAV & RAZVOJA.

Ponujajo:

– življenjsko priložnost – VIP vstopnico v svet avtomobilske industrije.

– Možnost, da na lastni koži izkusite adrenalin ob razvijanju izdelkov za najprestižnejše znamke vozil.

– Delo v mednarodnem okolju z ramo ob rami z najboljšimi inženirji!

– Priložnost, da postanete senca direktorju raziskav & razvoja in vpijete vse izkušnje, ki jih je TPV pridobil v svojih tridesetih letih obstoja.

–  Za delo prejmete tudi plačilo.

Kako se prijaviti:

– Predstavite se na čimbolj inovativen način: npr. s pismom, CV-jem, plakatom, predstavitvijo v PowerPointu, … ali še bolje, videom! Inovativnost in želja, ki jo bodo začutili, bosta namreč ključna dejavnika pri izbiri najboljšega kandidata.

– Omenite tudi svoje izobrazbe, hobije, izkušnje in razloge, zakaj se nam želite pridružiti.

– Predstavitev do 15. maja 2019 pošljite na: zaposlitev@tpv.si

Več o natečaju si lahko ogledate na: https://www.youtube.com/watch?v=3qvPEb09b4I

 

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.