23.10.2023

Obisk podjetja TEM Čatež

Sekcija za informatiko (SI) pri Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine, ki ji predseduje Andrej Železnik, vodja službe informatike (IT manager) pri TEM Čatež, d. o. o. iz Velike Loke, tokrat omogoča ogled poslovne prakse podjetja TEM Čatež, d. o. o., ki je vodilni proizvajalec modernih in estetskih stikal in vtičnic v regiji.

Podjetje svojim uporabnikom že pol stoletja zagotavlja pozitivno ter enostavno izkušnjo, hkrati pa s preprosto vgradnjo in uporabo izdelkov, širokim izborom barv in materialov, zadovoljijo še tako zahtevne želje vsakega uporabnika in prostora. Pri svojem delovanju jih vodijo temeljne vrednote poštenost, odprtost, medsebojno zaupanje in sodelovanje. Partnerjem zagotavljajo pozitivno in enostavno izkušnjo s podjetjem in njihovimi izdelki. Vsem vključenim v vsakdanje delovne procese zagotavljajo odprt in transparenten partnerski odnos, saj si prizadevajo svojim uporabnikom ponuditi dobro uporabniško izkušnjo.

TEM. Ustvarjen za vsak prostor. (On l Off and everything in between.)

DATUM: 26. 10. 2023

PROGRAM:

13.00 – sprejem udeležencev v podjetje
13.05  – sprejemni nagovor gostitelja s predstavitvijo podjetja in predstavitvijo obvladovanja ter razvoj učinkovitosti avtomatizacije, digitalizacije, robotizacije in IT varnosti v podjetju
13.30 – inovacijski ekosistem in mreženje (SRC-EDIH)
13.40 – voden ogled proizvodnje
14.10 – čas za druženje prisotnih ob pogostitvi

Udeležba je brezplačna, a je obvezna predhodna prijava, do zasedbe razpoložljivih mest.
Prednost pri zasedbi mest imajo člani GZDBK

Vljudno vabljeni.

Več informacij.

Prijava ›

Dogodek poteka v sklopu projekta SRC-EDIH.

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.