domov nazaj natisni pošlji stran facebook SI EN SR

Novice

Tedenski napovednik GZDBK

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine


TEDENSKI NAPOVEDNIK DOGODKOV (37. teden)

Letni dopusti so za nami, pred nami pa pestro jesenko dogajanje na področju izobraževanja in usposabljanja. Pošiljamo vam svež napovednik aktualnih izobraževalnih in drugih vsebin in vas vabimo, da se nam pridružite. Hkrati vas vabimo, da s svojimi predlogi soustvarjate naš izobraževalni program. Svoje predloge pošljite na info@gzdbk.si

Ažuren koledar dogodkov, novice, razpise in namige lahko spremljate na naši spletni strani www.gzdbk.si ter na družbenih omrežjih Facebook in Twitter

V TEM TEDNU NA GZDBK

Sreda, 13. 9. 2017

Obdelava fotografij z brezplačnim programom Photoscape

Četrtek, 14. 9. 2017

Prodaja na tujih trgih - priložnost in nujna poslovna odločitev

Četrtek, 14. 9. 2017

Osvežitev angleške slovnice - intenzivna delavnica

Četrtek, 14. 9. 2017

Forum kadrovske prakse v podjetju GKN Driveline Slovenija

PRIHODNJI TEDEN NA GZDBK

Dan:
ponedeljek
Datum:
18. 9. 2017
Ura:
9.00 - 15.30
Kraj:
Sejna soba GZDBK
Kotizacija:
- za člane: 159 € + DDV
- za ostale: 199 € + DDV

Ob prijavi več oseb iz enega podjetja, ki je član, je kotizacija na osebo 139 € + DDV.

e-prijava

IZBOLJŠAJTE POTENCIALE VAŠIH ZAPOSLENIH 

Naj bodo učinkoviti zaposleni še boljši, neučinkoviti pa le še slab spomin, kjer boste spoznali praktične primere iz sodobne poslovne prakse, interaktivno pa boste skupaj z eksperti analizirali tudi lastne težave in si izmenjali izkušnje. Na prebojniku boste spoznali, kako z vzpostavitvijo merotikracije pospešite nagrajevanje najučinkovitejših zaposlenih. Iz podjetja pa bodo odšli tisti, ki ne zmorejo ali se nočejo prilagoditi na vaše razmere. Z izboljšanimi potencali se bo povečalo zadovoljstvo zaposlenih in poslovni rezultat.

Predavali bodo mag. Igor Pirc, mag. Janez Žezlina in dr. Andrej Raspor  ;

Več >

Vljudno vabljeni!


Za dodatna pojasnila pokličite na telefonsko številko 07 33 22 185 ali pišite na nina.sab@gzdbk.si.

Dan:
četrtek
Datum:
21. 9. 2017
Ura:
9.00 - 13.20
Kraj:
Konferenčna dvorana hotela Šport na Otočcu
Kotizacija:
- za člane: brezplačno
- za ostale: 150 €+ DDV

e-prijava

9. RAČUNOVODSKI POSVET DOLENJSKE IN BELE KRAJINE

Strokovni posvet je priložnost, da se srečate s svojimi stanovskimi kolegi, osvojite nova znanja, osvežite aktualne teme v računovodski stroki in širše ter med odmori poklepetate o aktualnih računovodskih temah. Posvet organizira Sekcija računovodskih servisov (SRS).

Teme tokratnega posveta bodo posvečene računovodjem kot svetovalcem poslovnemu vodstvu, direktorjem, lastnikom podjetij, projektnim menedžerjem ter ostalim koristnikom računovodskih storitev.

PROGRAM >

Posvet organizira Sekcija računovodij Dolenjske in Bele krajine pri GZDBK. 

Članstvo v Sekcji računovodij Dolenske in Bele krajine je za zaposlene pri podjetjih, ki so že člani GZDBK, brezplačno. Pristopna izjava SRDBK.

Za dodatna pojasnila pokličite na telefonsko številko 07 33 22 185 ali pišite na nina.sab@gzdbk.si.

NAPOVEDUJEMO

Dan:
ponedeljek
Datum:
25. 9. 2017
Ura:
9.00 - 15.00
Kraj:
Sejna soba GZDBK
Kotizacija:
- za člane: 150 € + DDV
- za ostale: 195 € + DDV

Pri udeležbi več oseb iz iste organizacije je kotizacija na osebo za člane 99 € + DDV, za ostale 150 € + DDV.

e-prijava

NAPOTITEV DELAVCEV NA DELO V TUJINO – KAJ JE POTREBNO VEDETI IN KAJ SE PRIPRAVLJA Z NOVO ZAKONODAJO?

Na seminarju bodo predstavljene teoretične osnove, pomembne za pravilno napotitev delavca na delo v tujino, pri čemer bo velik poudarek dan na spoznavanje pravil novega Zakona o čezmejnem izvajanju storitev (ZČmlS), ki se bo začel uporabljati s 1. 1. 2018. 

Izobraževanje je namenjeno osebam, ki se pri delu srečujejo z napotitvami delavcev na delo v tujino. Na seminarju ne bomo podrobno obravnavali vseh specifičnih zahtev in zakonodajne regulative posameznih tujih držav (kot so npr. Nemčija, Švica, Anglija…), saj so le-te tako raznovrstne in obsežne, da jih v tem enodnevnem izobraževanju res ni moč podrobno predstaviti. 

Naš seminar pa vam bo zagotovil toliko vedenja, da se boste znali pravilno in suvereno lotiti urejanja vsega, k ar napotitev delavcev na delo v tujino, zahteva.

Praktična naravnanost tega seminarja bo vsem prihranila marsikatero skrb in razjasnila pojme, ki se vam mogoče v tem trenutku zdijo neobvladljivi.

Več >

Predavala bo Irena Kamenščak.

Za dodatna pojasnila pokličite na telefonsko številko 07 33 22 185 ali pišite na nina.sab@gzdbk.si.

Dan:
sreda in petek
Datum:
27. in 29. 9. 2017
Ura:
9.00 - 15.00
Kraj:
Sejna soba GZDBK
Kotizacija:
- za člane: 279 € + DDV
- za ostale: 390 € + DDV

Ob prijavi več oseb iz enega podjetja, ki je član, je kotizacija na osebo 237 € + DDV.

e-prijava

POGLOBLJENI STRES MANAGEMENT - INTENZIVNO DVODNEVNO USPOSABLJANJE

Intenzivni praktikum je usmerjen k iskanju rešitev: Ravnovesje umskega, telesnega in čustvenega dela človeka. Podjetja, ki negujejo sproščenost, razvijajo visoko čustveno inteligenco, jasen um, zavedanje in jim zadovoljstvo zaposlenih pomeni največ, s človeškim kapitalom ustvarjajo edinstvene priložnosti. Intenzivni praktikum pomaga posameznikom, da se skozi učenje specifičnih tehnik naučijo obvladati stres, prepoznavati vedenjske in mentalne vzorce ter omejitve, ki iz njih izhajajo. Mehanizmi, ki skozi prepoznavo in regulacijo stresorjev dvigujejo čustveno inteligenco, pripomorejo k samoobvladovanju, zavedanju in učinkovitem obvladovanju odnosov na delovnem mestu.

Več >

Predavala bo Alenka Kaštrun.

Za dodatna pojasnila pokličite na telefonsko številko 07 33 22 185 ali pišite na nina.sab@gzdbk.si.

NOVICE

ZAPOSLOVANJE STAREJŠIH
OBJAVLJEN NOV PROGRAM ZA ZAPOSLOVANJE STAREJŠIH: »AKTIVNI DO UPOKOJITVE«
 

ZRSZ je objavil novo javno povabilo Aktivni do upokojitve. Namenjeno je spodbujanju trajnejšega zaposlovanja brezposelnih, starejših od 55 let, iz vse Slovenije. Delodajalci za njihovo zaposlitev s polnim delovnim časom lahko prejmejo subvencijo 13.000 EUR. Slovenija je po stopnji delovne aktivnosti starejših (v starosti od 55 do 64 let) na predzadnjem mestu v Evropi. Zato z javnim povabilom spodbujamo trajnejše zaposlovanje starejših brezposelnih za nedoločen čas oziroma do izpolnitve pogojev za predčasno ali starostno upokojitev. Za ta namen je na voljo 1,43 milijona EUR iz slovenskega proračuna. Več >

B2B SREČANJA
SEEMEET SLOVENIA 2017

Med 24. in 25. oktobrom 2017 se bo v Mariboru odvijal velik podjetniški dogodek SEEMEET SLOVENIA 2017 - (South East Europe MEET), dogodek za podjetja in podjetnike, ki je namenjen spoznavanju in B2B sestankom med njimi. Cilj dogodka je udeležencem ponuditi profesionalno podporo pri ustvarjanju novih poslovnih kontaktov, na strani povpraševanja (nabave) in ponudbe (prodaje). Pridružite se poslovnemu srečanju, ki se ga bo udeležilo 150 mednarodnih podjetij. Več >

KROŽNO GOSPODARSTVO
IMATE ODPADNO EMBALAŽO, PA NE VESTE KAM Z NJO? NA TRŽNICO!
 

»Industrijska simbioza predstavlja tok odpadnih virov. Začne se pri podjetju, ki odpadnih virov, nastalih pri njegovi dejavnosti, ne potrebuje več, konča pa pri podjetju, ki lahko te odpadne vire uporabi kot vhodno surovino. Lahko je prisotna tako na lokalni, regionalni kot tudi na nacionalni ali mednarodni ravni,« je ob predstavitvi povedala raziskovalka in asistentka Urška Fric, ki je po poteku projekta prevzela vlogo vodje spletne platforme. Platforma e-Simbioze je v dobrih dveh tednih delovanja že vzbudila zanimanje različnih podjetij. Več > 


‹ Nazaj

Pošlji prijatelju