7.6.2022

7. mednarodna konferenca o razvoju industrijskega inženiringa: PRILOŽNOSTI, POTENCIALI IN IZZIVI

 

Konferenca uveljavlja prakso sodelovanja med gospodarstvom, raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami. Osnovni cilj konference je zagotavljanje razvojnih tendenc z dejanskimi potrebami po kadrih v tehnoloških in industrijskih panogah. Zaradi novih potreb trga dela, gospodarskega razvoja in konkurenčnosti podjetij se organizacije soočajo z izzivi, ki se jim danes ni mogoče izogniti.

V okviru tematskih sklopov se konference udeležujejo strokovnjaki iz Slovenije in tujine, iz gospodarstva, univerz oziroma visokošolskih zavodov, inštitutov ter druga strokovna javnost.

V prepričanju, da se bomo skupaj soočili s priložnostmi, potenciali in izzivi sodobne industrije ter trajnostnega gospodarstva, vas vljudno vabimo na 7. mednarodno konferenco o razvoju industrijskega inženiringa, ki bo letos prvič potekala v idiličnih Termah Šmarješke Toplice.

Prvi dan konference, 24. novembra 2022, bo namenjen širjenju novih praks s področja zelenega krožnega gospodarstva. Drugi dan, 25. novembra 2022, bomo posvetili trajnostnemu vidiku industrijskega inženiringa.

Prijave potekajo preko spletnega obrazca. Informacije in navodila za pripravo povzetka so dostopne na spletni strani konference.

Rok za oddajo povzetka je do 22. 6. 2022.

Vljudno vabljeni!

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.