10.5.2023

Podaljšan rok za oddajo povzetka za 8. mednarodno konferenco o razvoju industrijskega inženiringa

 

Spoštovani,

obveščamo vas, da smo podaljšali rok za prijavo in oddajo povzetkov za 8. mednarodno konferenco o razvoju industrijskega inženiringa, ki jo organizira Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto. Oddaja povzetkov je možna do srede, 17. 5. 2023.

Prijave potekajo preko spletnega obrazca. Informacije in navodila za pripravo povzetka so dostopne na spletni strani konference.

Konferenca uveljavlja prakso sodelovanja med gospodarstvom, raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami. Osnovni cilj konference je zagotavljanje razvojnih tendenc z dejanskimi potrebami po kadrih v tehnoloških in industrijskih panogah. Zaradi novih potreb trga dela, gospodarskega razvoja in konkurenčnosti podjetij se organizacije soočajo z izzivi, ki se jim danes ni mogoče izogniti. V letošnjem letu je poudarek na vsebinah, ki naslavljajo zeleni prehod. Za premagovanje izzivov trajnostnega razvoja je namreč potrebno posebno pozornost nameniti tej problematiki, če želimo z uporabo zelenih tehnologij doseči podnebno nevtralnost Evrope do leta 2050.

V okviru tematskih sklopov se konference udeležujejo strokovnjaki iz Slovenije in tujine, iz gospodarstva, univerz oziroma visokošolskih zavodov, inštitutov ter druga strokovna javnost.

V prepričanju, da se bomo skupaj soočili s priložnostmi, potenciali in izzivi sodobne industrije ter trajnostnega gospodarstva, vas vljudno vabimo na 8. mednarodno konferenco o razvoju industrijskega inženiringa, ki bo potekala v idiličnih Termah Šmarješke Toplice.

Vljudno vabljeni!

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.