4.7.2024

9. svečana podelitev diplom diplomiranim inženirjem in magistrom inženirjem strojništva

Na Fakulteti za industrijski inženiring Novo mesto je 13. junija 2024 potekala svečana podelitev diplom. Diplomske listine smo podelili 9. generaciji diplomantov, ki so pridobili naziv diplomirani inženir strojništva in magister inženir strojništva. Diplomske listine je prejelo 33 diplomantov in diplomantk in sicer 21 na visokošolskem strokovnem študijskem programu ter 12 na magistrskem študijskem programu. Diplomante sta na začetku slovesnosti nagovorili v. d. dekana prof. dr. Simon Muhič ter eden izmed ustanoviteljev fakultete, predstavnica Šolskega centra Novo mesto, mag. Dragica Budić.

Podelili smo tudi priznanja za najboljše diplomsko delo na obeh študijskih stopnjah. Na visokošolskem strokovnem študijskem programu je priznanje za najboljše diplomsko delo prejel Matej Petek za zaključno nalogo z naslovom Mehanske lastnosti jekla 42CrMo4 v toplotno vplivnem področju vara pod mentorstvom doc. dr. Mateja Pleterskega.

Na magistrskem študijskem programu je priznanje za najboljše magistrsko delo prejel Danilo Jereb za zaključno nalogo z naslovom Sevanje zvoka v prostor skozi hibridne materiale laminatnih struktur pod mentorstvom izr. prof. dr. Anatolija Nikonova.

Vsem diplomantom in prejemnikom priznanj iskreno čestitamo ter jim želimo srečno pot v nadaljnji karieri.

 

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.