9.3.2023

Vabilo na kombinirani intenzivni program “Strateško upravljavljanje trajnosti” v ŠKODA AUTO University, Czech Republic

 

Spoštovani.

ŠKODA AUTO University iz Češke republike vabi študente na kombinirani intenzivni program (BIP) “Strateško upravljanje trajnosti”, ki ga organizirajo v  aprilu /maju 2023.

Ta meddisciplinarni tečaj zagotavlja celovit pristop k okoljskim, socialnim in gospodarskim vidikom strateškega upravljanja trajnosti. Posebna pozornost bo namenjena podjetništvu, razvoju inovativnih idej znotraj podjetja ter timskemu pristopu v podjetništvu.

 

Kombinirana oblika programa je sestavljena iz:

Delavnica na kraju samem: 22 – 26. maj 2023

On-line seminar: 28 April 2023

Individualno učenje & on-line povratne informacije: maj 2023

 

Pristojbina za udeležbo v programu: brezplačno.

Študentje krijejo stroške nastanitve, prehrane in potovanja sami, lahko pa zaprosijo za kratkoročna nepovratna sredstva za kombinirano mobilnost prek programa Erasmus+ (70 EUR / dan).  Nepovratna sredstva se izplačajo za dneve fizične mobilnosti pod pogojem, da se se udeležijo tudi on-line seminarja.

 

Za udeležbo v programu prejmete 3KT. Prijavite se sami preko obrazca ŠAVŠ | ŠKODA AUTO Vysoká škola (savs.cz) . Prav tako pa prosimo, da o vaši odločitvi obvestite študentski referat po e-pošti (referat@fini-unm.si) ali po telefonu v času uradnih ur, kjer smo vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

 

Vabilo in program – KIP Strategic Sustainability Management

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.