7.4.2016

Mednarodna poletna šola Univerze v Coruni

Mednarodna poletna šola Univerze v Coruñi (www.iss.udc.es) ponuja več kot 20 različnih tri tedenskih intenzivnih programov, ki tradicionalno potekajo v Coruñi, Španija, med 1. in 19. avgustom. Letos sta dodatno na voljo še dva termina in sicer v Iasi, Romunija, med 9. in 27. majem in v Vila do Conde, Portugalska, med 11. in 29. julijem 2016.

Poletne šole se lahko udeležijo španski in tuji dodiplomski in podiplomski študenti, kakor tudi nedavni diplomanti. Tečaji potekajo v angleškem jeziku in so ovrednoteni s 6 ECTS kreditnimi točkami. Nabor tečajev je objavljen na povezavi http://www.iss.udc.es/courses

Univerza v Coruñi nudi možnost pridobitve štipendije, ki pokriva 50% stroškov mednarodne poletne šole. Štipendije so namenjene študentom iz držav Evropske unije, nekaj jih je še na voljo.

Prijave za mednarodno poletno šolo sprejemajo na http://www.iss.udc.es/registration-and-fees, več informacij pa dobite na naslovu iss@udc.es. Dodatne informacije o individualnih tečajih, šolninah, dodatnem tečaju španskega jezika, namestitvi in dodatnih programih so dostopne na spletni strani http://www.iss.udc.es.

 

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.