7. mednarodna konferenca o razvoju industrijskega inženiringa: PRILOŽNOSTI, POTENCIALI IN IZZIVI

24. in 25. november 2022, Terme Šmarješke Toplice

Konferenca uveljavlja prakso sodelovanja med gospodarstvom, raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami. Osnovni cilj konference je zagotavljanje razvojnih tendenc z dejanskimi potrebami po kadrih v tehnoloških in industrijskih panogah. Zaradi novih potreb trga dela, gospodarskega razvoja in konkurenčnosti podjetij se organizacije soočajo z izzivi, ki se jim danes ni mogoče izogniti.

V okviru tematskih sklopov se konference udeležujejo strokovnjaki iz Slovenije in tujine, iz gospodarstva, univerz oziroma visokošolskih zavodov, inštitutov ter druga strokovna javnost.

V prepričanju, da se bomo skupaj soočili s priložnostmi, potenciali in izzivi sodobne industrije ter trajnostnega gospodarstva, vas vljudno vabimo na 7. mednarodno konferenco o razvoju industrijskega inženiringa, ki bo letos prvič potekala v idiličnih Termah Šmarješke Toplice.

Prvi dan, 24. novembra 2022, bo namenjen sekciji o krožnem gospodarstvu, kjer bomo širili nove prakse s področja zelenega krožnega gospodarstva v okviru projekta NovIKrog.

Drugi dan, 25. novembra 2022, bomo posvetili trajnostnemu vidiku industrijskega inženiringa.

Prijave potekajo preko spletnega obrazca. Informacije in navodila za pripravo povzetka so dostopne na spletni strani konference.

Vljudno vabljeni!

mag. Iris Fink Grubačević, dekanja
Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto

v sodelovanju z

in projektom NovIKroG

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.