AKADEMSKI VEČER: Sistemi vodenja in poslovna odličnost – razvojna pot podjetja TPV

29.2.2012

AKADEMSKI VEČER: Sistemi vodenja in poslovna odličnost – razvojna pot podjetja TPV

14. februarja 2012 je Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu organizirala 19. akademski večer. V Mali dvorani Kulturnega centra Janeza Trdine sta predavatelja Vladimir Gregor Bahč, predsednik uprave in generalni direktor TPV d. d., ter Anton Petrič, direktor sektorja Sistemi vodenja, predstavila tematiko z naslovom Sistemi vodenja in poslovna odličnost – razvojna pot podjetja TPV.

Podjetje TPV d. d. je nedavno prejelo priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost, ki je najvišja državna nagrada za dosežke na področju kakovosti poslovanja in rezultata razvoja znanja ter inovativnosti. To je podjetje doseglo z uravnoteženimi rezultati pri svojem poslovanju kot tudi primerjalno v panogi, z odzivom na potrebe kupcev, ki jih upošteva pri svojem delovanju ter z jasno vizijo in strategijo, ki je usmerjena v ključne cilje. Podjetje je hkrati močno vpeto v lokalno in širše okolje preko aktivnega prispevka in partnerskega sodelovanja z raziskovalnimi, športnimi, humanitarnimi in kulturnimi institucijami ter društvi.

Na Akademskem večeru sta tako Bahč kot Petrič predstavila svoj recept za uspeh. TPV d.d. je slovensko podjetje, ki deluje globalno, so ciljno usmerjeni, odgovorni za trajno prihodnost in cenjen partner v industriji vozil. V podjetju vzdržujejo tradicijo razvoja sistemov vodenja, tako so leta 1993 pridobili certifikat ISO 9001, leta 1997 certifikat EAQF, leta 2000 certifikat ISO 14001, leta 2003 certifikat ISO TS 16949, leta 2008 certifikat OHSAS 18001 in leta 2011 certifikat PRSPO (EFQM). Hkrati pa stremijo k nenehnemu izboljševanju.

 

Medijski odziv:

Diplomanti FINI predstavljajo razvojni potencial družbe.

Graduates of FINI are society's developmental potential.